SD Worx blir enda større

Oppkjøpet av Aditro gir en av Europas største leverandører innen HR og Lønn en sterk posisjon i Norden.

29. april kjøpte SD Worx opp Aditro, og dette skjer i forbindelse med SD Worx strategi om å skape Europas ledende leverandør av løsninger og tjenester innenfor HR- og lønn.

Nordisk tilstedeværelse

Belgiske SD Worx er en av verdens topp 5 leverandører innenfor HR & Lønn og leverer HR- og lønnstjenester til flere enn 76.000 kunder fordelt på 150 land. Flere enn 5 millioner ansatte får sin lønn via SD Worx sine tjenester.

De har etter oppkjøpet 5200 ansatte fordelt på 16 land og hadde i 2020 en omsetning på 743 millioner euro.

Oppkjøpet av Aditro med sine ca. 600 ansatte gir SD Worx en nordisk tilstedeværelse og en sterk posisjon i Norge, Sverige, Finland og Estland. Oppkjøpet er et ledd i strategien om å skape Europas ledende leverandør av HR- og lønnstjenester.

Ligger foran mange andre

Aditro og SD Worx har en lignende bakgrunn og leverer både skytjenester og outsourcing-tjenester innenfor HR og lønn til sine kunder, derfor var Aditro en god match når SD Worx ville øke sin posisjon i HR- og Lønnsmarkedet ved å gå inn i Norden.

Aditro med sine mobile HR-apper og automatiserte lønnssystem ligger foran mange europeiske land i utviklingen. Selskapet er derfor viktig for SD Worx sine videre planer, og sammen med SD Worx vil det være mulig for Aditro å øke sine vekstambisjoner ved å tilby et bredere, mer internasjonalt utvalg av HR- og lønnstjenester til kundebasen sin i Norden.

(Aditro)

Powered by Labrador CMS