samtalene-du-gruer-deg-for.jpg

Nytt Personal og Ledelse på vei!

Få med deg hvordan du som leder kan ta opp vanskelige problemstillinger med dine medarbeidere, hvordan du gjennomfører en medarbeidersamtale og hvorfor Kristin Skogen Lund mener det er viktig å gi feedback.  

Publisert

Personal og Ledelse nummer 5/2010.

Samtalen du gruer deg til

Personal og Ledelse har denne gangen satt fokus på hvordan du som leder kan gripe fatt i vanskelige problemstillinger på jobben.

Hvordan skal du gi kritikk og når er det riktig å gjøre det? Disse og mange andre spørsmål rundt den vanskelige samtalen, svarer psykolog Rolv Mohn på i bladet.

Trigges av utfordringer

Kristin Skogel Lund ble nylig valgt til NHO president. Tross sin unge alder har hun gått fra toppjobb til toppjobb.

Mest stolt er hun av suksessen hun opplevde i det nettbaserte selskapet SOL, og omleggingen av Aftenposten.

Lær deg å håndtere arbeidskoflikter

En rettssak er både kostbart og tidkrevende. Advokat Tom H. Beck er spesialist i arbeidsrett og skriver i denne utgaven om hvordan rettsmekling ofte kan være et bedre alternativ for håntering av konflikter i arbeidslivet.

Tema: Miljø og Møbler

Når du skal kjøpe ny kontorstol er det mange hensyn å ta. Har du vond rygg, skulderplager, eller trenger du mest avslapping i en hektisk hverdag? Få med deg hvorfor det er så viktig å sitte riktig, og hvordan du kan gjøre en rask ergonomisjekk på kontoret.

Utviklingssamtalen

Medarbeidersamtalen er et viktig verktøy i det å utvikle bedriftens ansatte. Som leder er det din oppgave å ivareta bedriftens viktigste ressurs, medarbeiderne. Få med deg hva våre psykologer mener er viktig i forhold til det å gjennomføre en medarbeidersamtale.

Får du ikke Personal og Ledelse i posten?

Ikke fortvil, bestill et abonnement her, eller last ned en PDF av siste nummer her.

"
Powered by Labrador CMS