Arbeidsinnvandrer

Utdanner morgendagens toppledere i Kina

BI har utdannet over 1500 kinesiske mellomledere. Fra 11. til 14. mai er det Oslo Week på Expo utstillingen i Shanghai og BI være tilstede på den norske paviljongen med tre ulike arrangement.

Publisert

Ill.foto: Colourbox

I samarbeid med ett av de ledende universitetene i Kina, Fudan University, har Handelshøyskolen BI uteksaminert over 1500 kandidater siden 1996.

85 prosent av disse er kinesiske mellomledere med jobber i internasjonale selskaper som etablerer seg over store deler av verden. 240 nye kandidater er under undervisning hvert år fordelt på fire klasser.

- Handelshøyskolen BI var den første utdanningsinstitusjonen i verden som fikk godkjent en internasjonal MBA i Kina. Nå har vi snart 15 års erfaring med dette arbeidet og få andre businesskoler i Europa er så sterkt representert i Kina som BI, sier rektor Tom Colbjørnsen ved Handelshøyskolen BI.

BI-studenter vil også til Kina

Handelshøyskolen BI sender også hvert år 25 norske studenter fra 3. året i bachelor i internasjonal markedsføring til Fudan University på utveksling i ett år.

På grunn av økende interesse fra norske studenter vil BI fra høsten 2010 øke denne andelen til 38 utvekslingsstudenter. Samtidig sendes ca 47 BI-studenter til Technological University in Singapore hvert år.

Program:

Fredag 14. mai kl 11-14: "Executive education in Asia"

Fredag 14. mai kl 13-17: "Oslo for talent – study, work and live in Norway’s capital region"

Fredag 14. mai kl 18-20: Official signing of BI-Fudan bachelor agrrement"

Professor Torger Reve ved Handelshøyskolen BI vil være representert ved flere av arrangementene som foregår under Oslo Week.

Powered by Labrador CMS