forside-nr-0310.jpg

Nytt blad på vei!

I Personal og Ledelse som er på vei i posten kan du lese om manipulasjon på arbeidsplassen, om hvordan du kan lykkes med omstilling og hva som skal til for å forebygge hvitsnippkriminalitet.

Publisert

Ikke la deg manipulere

En manipulator skaffer seg makt på falske premisser. Lær deg de hemmelige knepene og hvordan du skal forholde deg til en som driver ved systematisk negativ manipulasjon på jobben.

Skap forståelse for endringer

Mange virksomheter går i vranglås ved store omstillinger. Nøkkelen til suksess ligger i god intern kommunikasjon. Få med deg Eva T. Lokkes 10 gode råd for hvordan din virksomhet kan lykkes i en omstillingsprosess.

Skoleengelsk er ikke nok

Alle nordmenn snakker engelsk, men få snakker det godt nok. I arbeidslivet er dårlige språkkunnskaper blitt et problem.

Friminutt med Steinar Olsen

Gründeren av Stormberg synes det er viktigere å følge sin egen overbevisning enn de vedtatte sannheter. Han mener dessuten at ledere må ha fullt fokus på endringsvilje.

- Det nytter ikke leve på gårsdagens seiere, sier han til Personal og Ledelse.

Hvitsnippkriminalitet

– et lederansvar

Økonomisk kriminalitet skjer i stadig større grad. Professor og forfatter Petter Gottschalk mener det er et klart lederansvar å forebygge slik at hvitsnippkriminalitet ikke begås i bedriftene.

Les alle reportasjene i Personal og Ledelse nummer 3/2010. Får du ikke bladet i posten kan det kjøpes her, eller bestille et abonnement her.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken.

"
Powered by Labrador CMS