Personalogledelse02091.jpg

Personal og Ledelse snart i posten

Årets andre utgave av Personal og Ledelse er nå på vei i posten. Les mer om trening, helse og det å skifte kurs midtveis i livet.

Publisert

I neste nummer av Personal og Ledelse får du et godt innblikk i betydningen av en god helse i forhold til jobben.

Ny start etter halvgått løp

Noen mennesker jobber hele livet ut i samme jobb. Andre mennesker velger å skifte kurs halvveis i livet. Hva er det som får noen mennesker til å følge drømmen? Dette, og mye mer får du svar på i vår reportasje om de tre som skiftet kurs midtveis i livet.

Høy trivsel gir rekordlavt sykefravær

Ved Ammerudlunden sykehjem er sykefraværet rekordlavt. Trivselen er på topp både blandt ansatte og beboere. Du lurer kanskje på hvordan det er mulig å skape et så godt arbeidsmiljø? Sykehjemmets visjon er klar; Et hjem for beboere, hvor vi ansatte jobber - og ikke en arbeidsplass for oss ansatte, hvor noen beboere bor.

Kappløp mot Holmenkollstafetten

Den 9. mai går startskuddet for det som også kalles vårens vakreste eventyr; Holmenkollstafetten. Vi har vært med PricewatherhourseCoopers på trening for å se hvordan de lader opp til vårens løp. Lurer du på hva som skal til for å vinne årets Holmenkollstafett må du lese hele reportasjen i Personal og Ledelse.

Får du ikke bladet tilsendt?Trykk herfor å abonnere.

"
Powered by Labrador CMS