0809-PLlavopplst-1.jpg

Trivsel og arbeidsglede på jobben

Årets siste utgave av Personal og Ledelse er nå på vei i posten. Få med deg våre fyldige reportasjer om arbeidsglede, etterutdanning og hvordan du blir kvitt taleskrekken. 

Publisert

Fokuser på arbeidsgleden

Det skal ikke være kjedelig å jobbe for et godt arbeidsmiljø, tenkte daglig leder Inger-Marie Kullerud. Til tross for lite ressurser har arbeismiljøet ved Sagenehjemmet i Oslo blitt mye bedre. I dag har de en smittende entusiasme som blant annet har ført til redusert sykefravær og høy trivsel.

Psykologene:

Ledere må regne med å møte motstand når de gjennomfører endringer. Da er det viktig å kunne se en sak fra flere sider.

Læreren satte seg på skolebenken

Den yrkesaktive småbarnsmoren Torill Klogh i Tana bestemte seg for å ta en omfattende etterutdanning. Problemet var at høyskolen lå 40mil unna. Men hva gjør vel det?

Bestill Personal og Ledelse her.

Kjos håver inn priser

" Med to priser for godt lederskap har Bjørn Kjos tatt Norwegian til nye høyder. I løpet av noen uker fikk han både prisen Kunsten å lede ogEntrepreneur Of The Year 2009.

Les mer om hva han prioriterer i sitt lederskap.

Sett kompetanseutvikling i system

ErgoGroup fikk HR Norges kompetansepris i 2009. Mest av alt fordi de jobber helhetlig med kompetanseutvikling, ikke stykkevis og delt.

Abonnere på bladet? Trykk her.

Bli kvitt taleskrekken

Angsten for å tale i forsamlinger gjør at noen takker nei til nye utfordringer på jobben. Slik trenger det ikke å være. Få med deg Personal og Ledelses lille talerskole der du lærer å tale med stil.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken.Abonner på Personal og Ledelse og få åtte utgaver for kr 640.

"
Powered by Labrador CMS