sykkel

Tråkk i vei på sykkel

Årets aksjon Sykle til Jobben er i gang for 36 året på rad. I fjor deltok hele 8500 entusiastiske syklister.

Publisert

- Sykle til Jobben er ikke bare for de som sykler til jobben. Her kan man både svømme og ri, løpe og gå, for så å registrere aktiviteten på nettsidene, sier Atle Hunstad, generalsekretær i Bedriftsidretten. De er arrangør av Sykle til Jobben-aksjonen.

Aktivt liv med lagidrett

Hensikten med aksjonen er å invitere til et aktivt liv der samhold og lagidretten dyrkes. I år er på meldingsfristen 20.april. Startskuddet går tirsdag 5. mai, og varer ut juni.

- Målet vårt er at aksjonen også skal inspirere folk til å være aktive resten av året, og ikke bare i de to månedene aksjonen pågår, sier Hunstad.

30 minutter om dagen er nok

En halvtime om dagen er alt som skal til for at du kan cashe ut helsegevinsten. Ikke bare lever du lenger. Du halverer også risikoen for hjerte- og karsykdommer, og øker sjansen for at munnvikene peker opp og ikke ned.

Bedrifter kan utfordre hverandre

Nytt av året er at aksjonen nå er inndelt i 20 ulike bransjer. Det betyr at et hotell for eksempel kan utfordre et annet hotell, for så å konkurrere seg imellom.

Hovedpremien i år er en tur for ti personer langs rallarvegen ved Geilo. Her får gruppen to overnattinger, mat og matpakker er selvfølgelig inkludert. I tillegg kåres det beste vinnerlaget i hvert fylke.

Les også: Lønnsom trim

Les mer om aksjonen her.

"
Powered by Labrador CMS