riccardi (bredde)
riccardi (bredde)

HR-konferanse om arbeidsinnvandring

Hva gjør at utenlandske arbeidstakere velger eller ikke velger å bosette seg i Norge? Abelias årlige HR-konferanse vil denne gangen sette søkelyset på arbeidsinnvandring.

Publisert

- Arbeidsinnvandring er et høyaktuelt tema og reiser problemstillinger i mange dimensjoner, sier Birgit Abrahamsen, advokat i Abelia.

Les også: Krever krafttak for arbeidskraft

Spørsmål på konfernasen er blant annet hvilke samfunnsmessige og kulturelle utfordringer arbeidsinnvandringen bringer med seg. Og hva gjør norske myndigheter for å bidra til at innvandringen glir lettere?

Abelia er NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter. 614 virksomheter innneonfor IT, telekom, undervisning, forskning og konsulenttjenester med til sammen 25 000 ansatte er medlemmer.

" MøteplassAbelias årlige HR-konferanse finner sted på Leangkollen i Asker 22. og 23. november.

- Dette er en gyllen sjanse for personer som jobber innenfor HR til å møte hverandre og få innblikk i interessante problemstillinger sier Abrahamsen.

Tverrkulturell kommunikasjonPellegrino Riccardi er blant foredragsholderne. Han er kommunikasjonskonsulent i Det Norske Veritas, med tverrkulturell kommunikasjon, salg, forhandling og presentasjonsteknikk som som spesialitet.

Riccardi var blant foredragsholderne som samlet flest tilhørere også på HR-messen i Oslo i juni.

Les også: Norske ledere uten retning

Deltakerne på Abelias HR-messe får også møte Tarik Demirovic, national recruitment manager i Manpower Professional Engeneering AS. Han ble utnevnt til årets innvandrer i 2005.

" Bredt programBlant andre foredragsholdere er Abelias egen direktør Paul Chaffey, Civitas daglige leder Kristin Clemet, Carina Nyvoll fra Oslo Handelskammer og Kim Ellertsen i Næringslivets Sikkerhetsråd.

Her finner du program for Abelias HR-konferanse.

"
Powered by Labrador CMS