Stillingsannonse:

HR-konsulent for personlig utvikling

Søknadsfrist: Snarest

Om stillingen

Arbeidsgiver: Knowit

Stillingstittel: HR-Konsulent for personlig utvikling

Søknadsfrist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

Sted: 0187 Oslo

Kontaktperson: Daniel Horn

Telefon: 906 24 062

Knowit er et av Nordens ledende selskaper innen teknologi, med en visjon om å skape et bærekraftig og menneskelig samfunn gjennom digitalisering og innovasjon. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, derfor er vi mer enn gjennomsnittlig opptatte av at våre medarbeidere trives på jobb. Vi legger til rette for at du skal kunne utvikle deg faglig gjennom hele karrieren, og hos oss har du stor frihet til å ta egne avgjørelser i hverdagen.

Knowit Objectnet er det største selskapet i Knowit i Oslo. Vi er et miljø med 160 konsulenter - primært utviklere med fokus på smidig utvikling. Vi jobber hovedsakelig med utvikling av samfunnskritiske løsninger for kunder som Entur, Ruter, Skatteetaten og Oslo kommune.

Knowit søker rådgiver for personlig utvikling.

I Knowit er vi opptatt av folk og ønsker å gi alle våre ansatte den utviklingen de ønsker seg. Vi har et team som jobber fokusert med hvordan vi til enhver tid skal være best på personlig utvikling. Nå ønsker vi å styrke dette teamet med en kunnskapsrik og engasjert rådgiver for personlig utvikling.

Rådgiveren vil sammen med teamet jobbe med forbedring av strukturer og rutiner for å identifisere individuelle utviklingsønsker, øke selvrefleksjon og selvledelse, samt styrke opplevelsen og eierskapet til fellesskapet.

Hva kan du forvente av rollen?

Rollen innebærer ikke personalansvar, men vil være en viktig støttefunksjon for våre personalledere i medarbeiderutvikling, leder- og kompetanseutvikling, personalsaker og arbeidsmiljø. En rådgiver må i tillegg være aktiv i arbeid med retainment, internkommunikasjon, employer branding og mangfoldsarbeid.

Et viktig bidrag vil også være inn i Objectnets lederutvikling. Det vil forventes at en rådgiver bidrar i vårt interne kompetanseutviklingprogram Knowit Academy, der det gjennomføres et eget program for personalledelse.

Som rådgiver for personlig utvikling er det ønskelig med følgende egenskaper:

  • Gode kommunikative evner
  • God motivator
  • Relasjonsbygger
  • Struktureret og planmessing
  • Evne til å jobbe prosjektbasert
  • Diplomatisk
  • Relevant HR faglig bakgrunn eller erfaring fra tilsvarende rolle.

Vi kan tilby:

  • Et sterkt og tverrfaglig fagmiljø - best på fag
  • Et mangfoldig og romslig arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktig lønn og betingelser

Høres dette interessant ut for deg? Send oss din søknad og CV.

Powered by Labrador CMS